• Panorama miasta Białystok, widok z lotu ptaka, z lewej strony znajduje się Pałac Branickich na środku Katedra Białostocka Kościół Farny

Sprawozdanie z konsultacji projektu uchwały w sprawie przyjęcia Strategii rozwoju elektromobilności Miasta Białegostoku na lata 2020-2036

W dniach 10-19 marca 2020 r. zostały przeprowadzone konsultacje społeczne projektu uchwały w sprawie przyjęcia Strategii rozwoju elektromobilności Miasta Białegostoku na lata 2020-2036. Adresatami konsultacji były organizacje pozarządowe oraz podmioty, o których mowa w art. 3 ust. 3. Ustawy o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie, prowadzące działalność statutową na terenie Miasta Białegostoku.

Sprawozdanie z konsultacji znajduje się w załączniku.

Sprawozdanie z konsultacji projektu uchwały w sprawie Strategii rozwoju elektromobilności Miasta Białegostoku na lata 2020-2036 (do odczytu)

rozmiar: 67.5 KB DOC pobierz

Sprawozdanie z konsultacji projektu uchwały w sprawie Strategii rozwoju elektromobilności Miasta Białegostoku na lata 2020-2036 (skan)

rozmiar: 816.05 KB PDF pobierz